TheStmonica

ベトナム髙島屋Ho Chi Minh市 北海道催事開催中!セントモニカ

2019/01/23

このページに「いいね!」する · 1月21日 ·

[English caption below]
🌸Hokkaido – là một trong những vùng đất nổi tiếng của xứ sở hoa anh đào, nằm ở điểm cực Bắc và là hòn đảo lớn thứ hai của Nhật Bản. Với địa hình chủ yếu là cao nguyên và núi nằm ở trung tâm, bao bọc bởi biển, nhiệt độ trung bình không quá 22.5 độ C đã hình thành nên những núi tuyết trắng xóa bạt ngàn, các vùng nước lạnh xung quanh cực Bắc là nơi lý tưởng cho cá và thực vật sinh sống.
Tại Hokkaido Fair lần này còn có các loại mỹ phẩm vốn đã được phái đẹp đặc biệt yêu thích bởi sự dịu nhẹ, lành tính, hiệu quả và an toàn khi sử dụng sản phẩm.
🌬🎗Mời quý khách hàng đến với sự kiện Hokkaido Fair từ 17/01 đến 28/02/2019 tại Takashimaya để trải nghiệm những tinh hoa từ vùng Hokkaido – Nhật Bản.
——————————————————–
🌸Hokkaido, which is the second largest island in northernmost of Japan, is the one of the most famous island of this country. The terrain is mainly plateau, the center of the island has a high number of mountains and it is surrounded by the sea. The average temperature is not over 22.5 °C, its weather is harsh in winter with lots of snowfall, below zero temperatures and frozen seas, while in summer it does not get as hot and humid as in the other parts of the country.
Besides, there are many famous cosmetic brands performing in Hokkaido Fair this year.
🌬🎗Welcome to the Hokkaido Fair event from January 17 to February 28, 2019 at Ho Chi Minh City Takashimaya Department Store where you can experience the quintessential products from Hokkaido – Japan.
#hochiminhcitytakashimaya
#takashimayavietnam
翻訳を見る

backtotop